دومین ستاره پرسپولیس رفتنی شد
بازدید 7
0

دومین ستاره پرسپولیس رفتنی شد

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ورزش سه، محمدی ابتدای فصل قبل لیگ برتر و به عنوان یک لژیونر به پرسپولیس آمد و زیر نظر گاریدو-باقری-کارتال فصل درخشانی را پشت سر نگذاشت. در واقع با توجه به توانمندی‌های او و سابقه چندساله‌اش در فوتبال اروپا و تیم ملی، میلاد مدافع چپی نبود که در پرسپولیس بدرخشد و نمایش‌های پرنوسانی را پشت‌سر گذاشت. فصل جاری لیگ برتر هم برای او اصلاً خوب شروع نشد و در دوره سرمربیگری هاشمیان نیمکت‌نشین بود تا اینکه اوسمار آمد و او به ترکیب اصلی برگشت اما باز هم کیفیتی متناسب با یک ملی‌پوش در بازی‌های پرسپولیس ارائه نکرد با ان حال او احتملا بازیکن ثابت تیم ملی در جام جهانی است.

میلاد که بعد از تعطیلی رقابت‌های لیگ برتر به کشور یونان رفته بود با شروع تمرینات پرسپولیس در فروردین ماه و پس از آتش‌بس به تهران برنگشت و یکی از غایبان تمرینات بود تا کمیته انضباطی باشگاه او را با کسر 10 درصد از قراردادش جریمه کند. نکته مهم اینجا بود که با شروع اردوی تیم ملی، میلاد محمدی بلافاصله خودش را به تهران رساند و در تمرینات شرکت کرد تا مدیران باشگاه پرسپولیس را عصبانی کند و اصلاً همین مسأله باعث شد تا جریمه سنگینی برای او در نظر گرفته شود.

حالا محمدی در شرایطی در اردوی تیم ملی حضور دارد که گفته می‌شود شاید دوران حضور او در پرسپولیس به پایان رسیده باشد و او هم سرنوشتی مشابه سروش رفیعی پیدا کند. قرارداد این بازیکن در پایان فصل جاری به پایان خواهد رسید اما ظاهراً نه باشگاه علاقه‌ای به تمدید قرارداد با او دارد، نه خود میلاد می‌خواهد بماند چرا که اعتقاد دارد اگر با تیم ملی به جام جهانی برود و بازی کند احتمالاً ممکن است پیشنهادهایی خارجی داشته باشد هر چند شاید با توجه به سن و سالش این پیشنهادها از لیگ‌های آن سوی خلیج فارس یا نهایتاً همان یونانی باشد که قبلاً در آن به میدان رفته است.جالب اینجاست که مدیران باشگاه پرسپولیس می‌گفتند محمدی به خاطر اختلاف حساب ناشی 

از پرداختی‌هایی که داشته از باشگاه ناراحت است و احتمالاً به همین خاطر به تمرینات نیامده اما ظاهراً ماجرا فراتر از این حرف‌هاست و شاید هم میلاد از این ماجرا بهانه‌ای ساخته تا قراردادش را تمدید نکند. از سوی دیگر باشگاه پرسپولیس هم نمی‌تواند از بی‌انضباطی این بازیکن عبور کند و قراردادش تمدید نخواهد شد.

این خبری است فراتر از یک شایعه؛ و احتمالا سطح روابط او و پرسپولیس را صرفا به روندهای اداری دریفت پاداش حضور در جام جهانی برای باشگاه کاهش خواهد داد. دو فصلی که با چند پاس گل و خاطراتی کمرنگ و جنگ و یک تعطیلی طولانی و یک دلخوری دوطرفه غیرقابل جبراان به اتمام رسید، چیزی که از اردوی ترکیه آغاز شده و طرفین با خودشان می‌گویند کاش همان‌جا تمام می‌شد!   

اشتراک گذاری

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *