اعلام آمار فروش و مخاطب ۲ سالن تئاتر شهر و سنگلج
بازدید 4
0

اعلام آمار فروش و مخاطب ۲ سالن تئاتر شهر و سنگلج

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل هنرهای نمایشی، آمار فروش و مخاطب اجراهای ۲ سالن اداره کل هنرهای نمایشی شامل مجموعه تئاتر شهر و تماشاخانه سنگلج تا تاریخ جمعه ۱۵ خرداد اعلام شد.

نمایش «ذرات آشوب» به کارگردانی ابراهیم پشتکوهی که از روز ۳۱ اردیبهشت اجرای خود را در تالار اصلی با ظرفیت ۵۷۹ نفر و قیمت بلیت ۴۰۰ هزار تومان آغاز کرده، تا روز جمعه ۱۵ خرداد با ۱۳ اجرا و ۱ هزار و ۲۶۰ مخاطب به فروشی معادل ۲۸۱ میلیون ۳۴۰ هزار تومان دست پیدا کرده است.

نمایش «ابری با احتمال ریزش باران» به کارگردانی سیدعلی هاشمی که از روز ۲۴ اردیبهشت اجراهای خود را در تالار چهارسو با ظرفیت ۱۳۲ نفر و قیمت بلیت ۳۰۰ هزار تومان آغاز کرده، تا روز جمعه ۱۵ خرداد با ۱۹ اجرا و ۶۱۵ تماشاگر به فروشی معادل ۱۲۶ میلیون و ۲۵۰ هزار تومان دست پیدا کرده است.

نمایش «بی‌هوده» به کارگردانی یاسین رضوانی هم که از روز ۳۱ اردیبهشت اجرای خود را در تالار قشقایی با ظرفیت ۹۶ نفر و قیمت بلیت ۳۰۰ هزار تومان آغاز کرده بود، تاکنون با ۱۳ اجرا و ۹۴۵ تماشاگر به فروشی معادل ۲۱۲ میلیون و ۱۰۶ هزار تومان دست پیدا کرده است.

نمایش «گاوداری» به کارگردانی محمد نژاد هم که روز ۲۵ اردیبهشت در تالار سایه با ظرفیت ۷۲ نفر و قیمت بلیت ۲۵۰ هزار تومان اجرای خود را آغاز کرده، تاکنون با ۱۸ اجرا و ۶۳۲ مخاطب، ۱۱۱ میلیون و ۵۷۵ هزار تومان فروش داشته است.

نمایش «اژدهاک» به کارگردانی آرش اشاداد که از روز ۳۱ اردیبهشت اجرای خود در کارگاه نمایش با ظرفیت ۴۴ نفر و قیمت بلیت ۲۰۰ هزار تومان آغاز کرده، با ۱۷ اجرا و ۷۴۸ تماشاگر، ۱۲۹ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان فروش داشته است.

نمایش «سندباد و فیروز» به کارگردانی محمود موسوی نیز که از ۳۱ اردیبهشت در تماشاخانه سنگلج با ظرفیت سالن ۲۳۶ صندلی به صحنه رفته، با ۱۲ اجرا، میزبان ۱ هزار و ۱۱۶ تماشاگر بوده است. این نمایش با احتساب قیمت بلیت ۳۳۰ هزار تومان، به فروش ۲۲۸ میلیون و ۶۰۰ هزارتومان دست پیدا کرد است.

آخرین اجرای تالار هنر که نمایش «آرزوی بزرگ» به کارگردانی میثم یوسفی بود، هفته گذشته به پایان رسید، به همین دلیل، آمار فروش این هفته شامل ۲ سالن تئاتر شهر و سنگلج می‌شود.

اشتراک گذاری

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *