تولید گوشی مورد انتظار شیائومی لغو شد؛ ادعای منابع آگاه

شایعه‌ی تازه در دنیای موبایل همه را غافلگیر کرد؛ تصمیمی عجیب از طرف شیائومی که شاید مسیر آینده‌ی این برند را تغییر دهد.
فهرست مطالب

سال گذشته شیائومی با عرضه‌ی شیائومی Civi 14 تلاش کرد خانواده‌ی محبوب Civi را از چین به هند بیاورد؛ گوشی جذابی که با همکاری لایکا و دوربین‌هایش، امید داشت بخشی از جذابیت سری اصلی را تکرار کند. بااین حال هنوز مشخص نیست این تلاش تا چه حد موفق بوده است. اگر از علاقه‌مندان این سری بوده‌اید و چشم‌انتظار نسل بعدی‌اش مانده‌اید، خبر خوبی برایتان نداریم.

طبق اعلام Smartprix، تولید گوشی مورد انتظار شیائومی 15 Civi لغو شده است. هنوز دلیل رسمی لغو دستگاه مذکور را نمی‌دانیم اما فروش نه‌چندان چشمگیر مدل قبلی می‌تواند یکی از دلایل اصلی باشد؛ مدلی که این روزها با تخفیف‌های چشمگیر در بازار هند به‌فروش می‌رسد.

مقاله‌های مرتبط:
  • بهترین گوشی شیائومی در بازار ایران [تیر ۱۴۰۴]

  • بهترین گوشی های میان رده بازار ایران [تابستان ۱۴۰۴]

این درحالی است که شیائومی 15 Civi مراحل توسعه‌ی فعالی را پشت سر می‌گذاشت. گفته می‌شود این گوشی نمایشگر ۶٫۵۵ اینچی با وضوح 1.5K و لبه‌های خمیده، نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز و روشنایی فوق‌العاده‌ی ۳۲۰۰ نیت داشت. قلب تپنده‌اش تراشه‌ی اسنپدراگون 8s نسل ۴ بود که از ۱۶ گیگابایت رم و ۵۱۲ گیگابایت فضای ذخیره‌سازی UFS 4.0 را پشتیبانی می‌کرد.

لغو پروژه‌ی شیائومی 15 Civi برای طرفداران این خانواده قطعاً ناامیدکننده است. شما چه نظری درباره‌ی این تصمیم دارید؟

13 بازدید
لینک کوتاه: https://hamyarit.com/?p=66223

نویسنده

این مقاله را دوست داشتید؟

مقالاتی که «نباید» از دست بدهید!

دیدگاه‌ها و پرسش‌و‌پاسخ

اولین نظر را شما بدهید!

در بحث‌‌ پیرامون این مقاله شرکت کنید، سوالات شما توسط کارشناسان همیار آی‌تی پاسخ داده می‌شود...