«درباره‌ زندگی» به نیاوران رسید

بیش از ۷۰ اثر تجسمی از  هنرمندان برجسته پیشکسوت و جوان در نمایشگاهی با عنوان «درباره زندگی» در نگارخانه شماره یک فرهنگسرای نیاوران، به نمایش گذاشته خواهد شد.
فهرست مطالب

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی فرهنگسرای نیاوران، نمایشگاه «درباره‌ زندگی» روز جمعه، سوم مرداد ماه ۱۴۰۴، در نگارخانه شماره یک فرهنگسرای نیاوران افتتاح می‌شود. این نمایشگاه با هدف نمایش انسجام جامعه‌ هنرهای تجسمی، در شرایط فعلی جامعه و همچنین تقویت پیوند میان گالری‌ها، هنرمندان و مخاطبان هنر از طریق تجربه‌ای مشترک، مثبت و رسانه‌پذیر، برگزار می‌شود.

نمایشگاه «درباره‌ زندگی»، روز جمعه، سوم مرداد از ساعت ۱۶ در فرهنگسرای نیاوران افتتاح می‌شود و تا ۷ مرداد، روزهای هفته از ساعت ۱۰ تا ۱۹ و روزهای تعطیل از ساعت ۱۴ تا ۱۹ میزبان علاقه‌مندان به هنرهای تجسمی است.

14 بازدید
لینک کوتاه: https://hamyarit.com/?p=66188

نویسنده

این مقاله را دوست داشتید؟

مقالاتی که «نباید» از دست بدهید!

دیدگاه‌ها و پرسش‌و‌پاسخ

اولین نظر را شما بدهید!

در بحث‌‌ پیرامون این مقاله شرکت کنید، سوالات شما توسط کارشناسان همیار آی‌تی پاسخ داده می‌شود...