وزیر پرحاشیه رئیسی سمت جدید گرفت

وزیر پرحاشیه رئیسی سمت جدید گرفت
طی حکمی‌ از سوی رئیس بنیاد مستضعفان، وزیر سابق آموزش و پرورش به عنوان معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی منصوب شد.
فهرست مطالب

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از تسنیم، حسین دهقان؛ رئیس بنیاد مستضعفان با صدور حکمی، رضامراد صحرایی؛ وزیر سابق آموزش و پرورش را به عنوان معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی منصوب کرد.
متن حکم دهقان به شرح زیر است:
برادر عزیز جناب آقای دکتر رضامراد صحرایی
سلام علیکم
بدینوسیله با عنایت به بهره‌مندی از شایستگی‌های فردی، تخصصی و حرفه‌ای به موجب این حکم جنابعالی را به سمت معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی منصوب می‌نمایم.
امیدوارم با اتکال به خداوند متعال و اتکا به شایستگی و تجارب ارزشمند خود با بهره‌گیری از خرد جمعی، در بکارگیری این امانت ملی برای خدمت موثر به محرومان موفق و سربلند باشید.
توفیقات جنابعالی را از خداوند منان خواستارم و امید است در پناه الطاف حضرت ولی عصر(عج) و دعای خیر مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) در تحقق اهداف بیش از پیش موفق باشید.
براساس این گزارش، صحرایی هم‌اکنون استاد تمام دانشگاه علامه طباطبایی است و پیش از این وزارت آموزش و پرورش دولت سیزدهم، ریاست دانشگاه فرهنگیان و چندین مسولیت علمی، فرهنگی و اجرایی ملی را تجربه کرده است

135 بازدید
لینک کوتاه: https://hamyarit.com/?p=46532

این مقاله را دوست داشتید؟

مقالاتی که «نباید» از دست بدهید!

دیدگاه‌ها و پرسش‌و‌پاسخ

اولین نظر را شما بدهید!

در بحث‌‌ پیرامون این مقاله شرکت کنید، سوالات شما توسط کارشناسان همیار آی‌تی پاسخ داده می‌شود...