مریم شعبانی سرپرست گروه «هنر مقدس» درباره شهادت زینب شادکامی کودکی که در اجرای نمایشی آئینی از این گروه حضور داشت، به خبرنگار مهر گفت: روز چهارشنبه ۵ فروردین یکی از دوستان پیغام شهادت زینب شادکامی را به همراه پدر، مادر و برادر کوچکش در تجاوز صهیونیآمریکایی به من داد. یکی از دوستان عکاس هم که در محل حادثه حضور داشته متوجه میشود یکی از منازل تخریب شده متعلق به خانواده شادکامی است.
وی یادآور شد: زینب و مادرش با هم در گروه «هنر مقدس» حضور داشتند. اعضای گروه «هنر مقدس» در ۳ شاخه پرفورمنس، بازیگری و گروه کرال تقسیم شدهاند. ما متوجه شدیم که زینب کودکی خجالتی است و در عین حال به صدا و آوا علاقهمند است به همین دلیل او را در گروه کرال قرار دادیم. مادر زینب هم در گروه کرال بزرگسال حضور پیدا کرد.
شعبانی ادامه داد: زینب در اجرای نمایش «دنیا و یک روز عجیب» قطعات آوازی نمایش را میخواند. این نمایش داستان دختر بچهای بود که آرزوهایی دارد جهان و هستی تغییر کند.
وی تأکید کرد: زینب شادکامی خیلی بیآزار و حرفگوشکن بود. زینب هیچگاه از تمرین و کار گله و شکایت نمیکرد و بیشترین تمرین را انجام میداد.
سرپرست گروه «هنر مقدس» تصریح کرد: زینب شادکامی بچه مظلومی بود و مظلومانه هم شهید شد. طبق صحبتی که شده هنوز قطعات پیکر زینب به صورت کامل پیدا نشده است و این نشان از مظلومیت همیشگی این کودک دارد.
عکس: سمت چپ نفر دوم تصویر شهیده زینب شادکامی در نمایش «دنیا و یک روز عجیب»
نظرات کاربران