بحران تهران بالا گرفت ؛ تفریح هم تعطیل !

شرکت آب و فاضلاب استان تهران با صدور اطلاعیه‌ای از قطعی آب استخرهای عمومی و خصوصی شهر تهران از روز پنج‌شنبه دوم مرداد ماه جاری تا اطلاع ثانوی خبر داد.
فهرست مطالب

براساس اطلاعیه شرکت آب و فاضلاب استان تهران، با توجه به خشکسالی‌های بی‌سابقه پنج سال اخیر و کاهش بارندگی‌ها و به منظور استفاده بهینه از منابع آبی موجود برای تأمین نیازهای اساسی و اولویت‌دار شهروندان، انشعاب آب تمامی استخرهای عمومی و خصوصی شهر تهران از فردا پنج‌شنبه ۲ مرداد ۱۴۰۴ تا اطلاع ثانوی قطع خواهد شد.

شرکت آب و فاضلاب استان تهران همچنین از مدیران مجتمع‌های مسکونی دارای استخر، خواست: از مصارف آبی برای پر کردن این استخرها جلوگیری و با این شرکت به منظور گذر از شرایط سخت کم‌آبی موجود همکاری کنند تا مشمول محدودیت‌های قانونی نشوند.

استان تهران و پایتخت هم‌اکنون بی‌سابقه‌ترین خشکسالی یک قرن اخیر را تجربه می‌کند و ذخایر منابع آبی متأثر از خشکسالی‌های پیاپی و کم‌بارشی‌ها، به پایین‌ترین سطح دوره آماری رسیده است.

 

کانال تلگرام گسترش نیوز

اینستاگرم گسترش نیوز


منبع:

مهر



کدخبر:
357203


پریا ابراهیمی

14 بازدید
لینک کوتاه: https://hamyarit.com/?p=66182

این مقاله را دوست داشتید؟

مقالاتی که «نباید» از دست بدهید!

دیدگاه‌ها و پرسش‌و‌پاسخ

اولین نظر را شما بدهید!

در بحث‌‌ پیرامون این مقاله شرکت کنید، سوالات شما توسط کارشناسان همیار آی‌تی پاسخ داده می‌شود...